40 е новото 20

Когато си на 20,  животът е пред теб. Трупаш знания, опит, умения… Градиш кариера, правиш семейство, избираш дом, създаваш уют и започва въртележката на ежедневието.

Надявам се моите трикове да ти помогнат да преминеш по-леко през моментите, в които не ти стига време да чуеш собствените си мисли.  Да, има такива моменти, в който времето не ти стига за нищо….Добрата новина е, че твоето ежедневие се насища със съдържание и това е прекрасно, а и не се случва само на теб.

Все още се сещам за моментите, в които станах майка  и установих, че 2+2 не е 4, а е 10…

Какво имам предвид?

Двете ми деца и любовта и нуждата от внимание и обгрижване…

Двама родители + 2 деца е равно на 10 пъти повече любов, нежност, обожание, надежда, поощрение, които да даряваш, от която някой има нужда, за да „проходи“ в живота и да разпери криле.

2 + 2 = 10 пъти повече обич, която получаваш.

Няма по-разтърсваща емоция от момента, в който осъзнаеш великия факт, че ти си целия свят за това малко същество с искрящи кръгли очички, рошав перчем , протегнати ръчички и беззъба усмивка.  Ти си властелин……оха…..ами сега?

 

cropped-582242_4146827952619_2066407407_n.jpg

В този момент имах нужда от 1001 съвети и верни отговори, които мога да предложа едва сега, когато рошавите ми шампиони вече крачат все по уверено в своето ежедневие, имат своите спечелени битки, извоювани малки и по-големи награди.

За това в блог е място за отговори за младите майки и модерни жени, които ежедневно балансират между учението, кариерата, дома и семейството.

Ще учим трикове, ще готвим, ще организираме и планираме дом, семейство, социални контакти и мероприятия. Ще кроим, ремонтираме и преобзавеждаме нещата от живота, докато не намерим нашата кройка и моделът, който е създаден за нас и ни чака.

Аз съм тук и ще се радвам да те видя, да поговорим и да споделиш това, което ни вълнува, за да предприемем нещо заедно.